Deliklinika.hu - Complex Medical Centre

  1. „Több éve dolgozunk együtt a TrueDawn Soft Kft. szakértő csapatával, amelynek eredményeként sikerült kialakítanunk a működésünket, szolgáltatásainkat, specializált vizsgálatainkat, napi üzletvitelünket egyaránt nagymértékben támogató egyedi bioinformatikai rendszert.

Az informatikai rendszerfejlesztés során a TrueDawn Soft Kft. munkatársai első lépésben feltérképezték, megértették az üzleti, szolgáltatási igényeinket, amelyek alapján elkészítették az alap rendszertervet és egyedi megoldásokat, javaslatokat ajánlottak az optimalizált megvalósításra.

Mindig rugalmasan és gyorsan reflektálnak a fejlesztés közben felmerülő újabb üzleti igényekre és igyekeznek ezeknek megfelelően kialakítani, ha szükséges átstrukturálni a rendszer részeit, funkcióit. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tesztelés vagy az éles üzemmód során felmerülő hibákat, vagy fejlesztési feladatokat nagyon rövid időn belül korrigálják, megoldják. Mindezek miatt figyelmébe ajánlom a munkájukat mindazoknak, akik egyedi, felhasználóbarát és jól működő informatikai megoldást szeretnének fejleszteni.”

Dr. Balázs Anna

Vezérigazgató

Complex Medical Centre Zrt.

  • Projekt átadása
    2017 nov, 30
  • Projekt tulajdonosa
T R U E D A W N